Cliëntservicepunt 0513 - 484 270

Dit is Plantein

Persoonlijke zorg, passie en professionaliteit; dát zijn de kernwaarden van Plantein. Wij leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardige (senioren)zorg, woonvoorzieningen en diensten aan ongeveer 650 cliënten in Friesland.

 

 

Plantein nieuws

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Flecke heeft het mogelijk gemaakt een zo goed als nieuw orgel aan te schaffen voor in de kerkzaal van de Flecke.

Vanaf 16 september exposeert Theo Vonk uit Koudum schilderijen in de Finke in Koudum. De expositie is elke dag te bezoeken van 8.30 uur tot 20.00 uur en duurt tot en met 8 december.

 

Volgende week zaterdag 5 september is het weer zover: de Milleniumloop in Súdwest-Fryslân! Net als voorgaande jaren doet Plantein ook dit jaar weer mee aan deze estafette-sponsorloop over ruim 100 kilometer.

Vacature: leden RvT Voor de nieuwe fusieorganisatie Tellens-Plantein zoeken wij drie leden voor Raad van Toezicht bekijk vacature
Gezocht: logopedisten Voor het Advies en Behandel Centrum Geriatrie zijn wij op zoek naar twee logopedisten Bekijk vacature