Cliëntservicepunt 0513 - 484 270

Dit is Plantein

Persoonlijke zorg, passie en professionaliteit; dát zijn de kernwaarden van Plantein. Wij leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardige (senioren)zorg, woonvoorzieningen en diensten aan ongeveer 650 cliënten in Friesland.

Plantein nieuws

Met de fusie van Plantein en zorggroep Tellens ontstaat per 1 januari 2016 een nieuwe ketenorganisatie in de ouderenzorg, vooral actief in Zuidwest-Friesland. Voor deze nieuwe organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het is zwaar om voor een hulpbehoevende partner te zorgen, dat begrijpen we allemaal. Om mantelzorgers, die met hart en ziel voor hun partner, familielid of kennis zorgen te ontlasten, biedt Plantein vanaf 1 juli 2015 particulieren de mogelijkheid om zonder CIZ-indicatie gebruik te maken van de dagopvang in de Ielânen in Sneek.

Alle kleinschalige zorglocaties van Plantein zijn met vier of drie sterren op hun gastvrijheid beoordeeld! Deze hoge score werd bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2015, dat gisteren in Utrecht plaatsvond. Het is een prachtige score, die de zeer gastvrije zorg bij Plantein garandeert. 

Revalideren bij Plantein Plantein heeft een uniek revalidatieaanbod GRZ op locaties in Bolsward, Joure en Sneek Revalidatie
Werken bij Plantein? Wij hebben regelmatig vacatures voor medewerkers, vrijwilligers en vakantiekrachten! Vacatures