Cliëntservicepunt 0513 - 484 270

Dit is Plantein

Persoonlijke zorg, passie en professionaliteit; dát zijn de kernwaarden van Plantein. Wij leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardige (senioren)zorg, woonvoorzieningen en diensten aan ongeveer 650 cliënten in Friesland.

 

 

Plantein nieuws

Alweer 10 jaar geleden openden de zorgwoningen in Balk hun deuren. Dit feit is uitbundig gevierd met een High Tea voor cliënten, hun familieleden, vrijwilligers en de medewerkers.

Op dinsdag 21 juli zijn de cliënten van de zorgwoningen in Balk op pad geweest met de paardentram van Stal Droppinghiem uit Aalzum. Vrijwilliger Roel Wildschut had een prachtige route bedacht door het mooie Gaasterland.

Een ritmische beweging, een heldere blik, eventjes meeneuriën: muzikale improvisatieworkshops trekken dementerende ouderen voor een moment uit hun sluimer.

Vacature: leden RvT Voor de nieuwe fusieorganisatie Tellens-Plantein zoeken wij drie leden voor Raad van Toezicht bekijk vacature
Vacature: voorzitter RvB Zorggroep Tellens en Plantein zoeken een nieuwe bestuurder voor fusieorganisatie bekijk vacature