Cliëntservicepunt 0513 - 484 270

Dit is Plantein

Persoonlijke zorg, passie en professionaliteit; dát zijn de kernwaarden van Plantein. Wij leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardige (senioren)zorg, woonvoorzieningen en diensten aan ongeveer 650 cliënten in Friesland.

 

Plantein nieuws

Hoe pas je smaaksturing toe in de dagelijkse zorgpraktijk? Drie topchefs gingen erover in gesprek tijdens de Dag van de Gastvrijheid, die gisteren in Utrecht plaatsvond. En onze Thijs Geerdink was één van de sprekers.

Met de inzending 'Samen naar buiten' hebben de zorgwoningen Lemmer helaas geen duofiets met trapondersteuning van De Friesland Zorgverzekeraar gewonnen, maar ze maken nog wel kans op de publieksprijs. U kunt hen helpen door hier uw stem uit te brengen.

Vandaag wordt in de hele Europese Unie een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag. Ook binnen Plantein zijn we uit eerbetoon om 12.00 uur een minuut stil en hangen de vlaggen vandaag halfstok.

Werken bij Plantein Wil je bij ons werken, zoek je een leerzame stage of wil je je inzetten als vrijwilliger? lees verder
Weekmenu Bij Plantein kunt u iedere dag heerlijk eten! Met dagelijks een gevarieerd keuzemenu. ga naar weekmenu